Ježek / Novinky a aktuality / DUEL 10 pro rok 2014 byl uvolněn do distribuce

DUEL 10 pro rok 2014 byl uvolněn do distribuce

DUEL, Ježek software
20. 01.2014

Verze programu DUEL 10 pro rok 2014 byla uvolněna do distribuce.

K dispozici je nový instalační soubor s verzí DUEL 10.0 pro rok 2014.

Instalační soubory

  • Instalační soubor duelsetup-10-0-0-30100.exe - automatická instalace, která umí detekovat předchozí verzi, odebrat jí a nahradit verzí DUEL 10.0. Zároveň umí, v případě, že je instalováno na zcela nový počítač přidat MS SQL Server, který je pro běh DUELu nezbytný. 

Návod na upgrade

Uživatelé předchozích verzí by měli důsledně postupovat podle návodu na upgrade jejich aktuální verze.

Upozornění
Stávající uživatelé, kteří od nás ještě nedostali tzv. verifikační kódy (na základě objednávky placeného upgrade) nesmí instalovat novou verzi 10 a převést do ní data. Bez verifikačních kódů by pracovali pouze v režimu demoverze!

Distribuce na základě zaplacených zálohových faktur

Uživatelům, kteří zaplatili zálohovou fakturu za Upgrade DUEL 10 dnes odešla e-mailová zpráva s odkazy ke stažení nové verze a novinám. Součástí e-mailu byly i registrační kódy. Zkontrolujte si prosím svou poštu. Další e-maily budou samozřejmě odcházet tak, jak budou přicházet platby dalších zálohových faktur.

Distribuce dobírkových zásilek

Nakládání balíčků s Upgrade 2014.

Všechny dobírkové objednávky, které jsme obdrželi do pátku 17.1.2014, naše obchodní oddělení zpracovalo a v pondělí 20.1.2014 byly zásilky předány České poště. Upgrade byl poslán formou Balíků do ruky. Uživatele, kteří nám v objednávce předali svá mobilní telefonní čísla a e-mailové adresy bude Česká pošta kontaktovat zprávou, že pro ně má tuto zásilku.

Nevolejte nám prosím, kdy svou zásilku obdržíte, tyto informace od České pošty samozřejmě nemáme. Další objednávky, které budou nyní přicházet, budeme průběžně zpracovávat a předávat k expedici.

Seznam změn

Dokumentace


Dne 21.1.2013, Ing. Pavel Kuchár

Zpět na přehled