Ježek / Novinky a aktuality / STEREO 29 pro rok 2020 je na cestě k vám

STEREO 29 pro rok 2020 je na cestě k vám

STEREO
20. 01.2020

Nová verze programu STEREO 29 byla rozeslána uživatelům, kteří ji objednali.

Uživatelé předchozích verzí

Pro upgrade programu STEREO postupujte podle NÁVODU NA UPGRADE. V něm najdete instalační soubor i návod na instalaci a registraci nové verze STEREO 29 a informace o převodu dat do nové verze.

Distribuce na základě zaplacených zálohových faktur

Uživatelům, kteří zaplatili zálohovou fakturu za Upgrade STEREO 29, odešla v průběhu víkendu e-mailová zpráva s odkazem ke stažení nové verze, k dokumentaci a novinám. Součástí e-mailu byly i registrační kódy. V příloze e-mailu jsou příslušné daňové doklady. Zkontrolujte si prosím svou poštu. Další e-maily budou samozřejmě odcházet tak, jak budou přicházet platby dalších zálohových faktur.

Distribuce dobírkových zásilek

Všechny dobírkové objednávky, které jsme obdrželi do 15. ledna 2020, naše obchodní oddělení zpracovalo a v pondělí 20. ledna 2020 byly zásilky najednou předány České poště. Upgrade je poslán formou Balíků do ruky. Uživatele, kteří nám v objednávce předali svá mobilní telefonní čísla a e-mailové adresy bude Česká pošta kontaktovat zprávou, že pro ně má tuto zásilku.
 
 

Kdy k vám dorazí zásilka s upgrade?

Nevolejte nám prosím, kdy svou zásilku obdržíte, tyto informace od České pošty samozřejmě nemáme. Další objednávky, které budou nyní přicházet, budeme průběžně zpracovávat a předávat k expedici.

Eva Frišová
vedoucí distribuce


20. ledna 2020, Ing. Pavel Kuchár

Zpět na přehled