Ježek / Novinky a aktuality / Upgrade DUEL 13.2

Upgrade DUEL 13.2

DUEL, EET, Ježek software
03. 07.2017

Do distribuce byl uvolněn upgrade DUEL 13.2 s dalšími změnami a vylepšeními.

Uživatelé předchozích verzí

Uživatelé předchozích verzí programu DUEL musí důsledně postupovat podle NÁVODU NA UPGRADE. V něm najdou informace jak zálohovat a připravit stávající data při převod do nové verze a co udělat po instalaci DUEL 13.2.

POZOR! Pro přechod na verzi 13.2 musíte mít zakoupen Upgrade 2017 a musíte mít Verifikační kódy, jinak budete mít své firmy jen v režimu Demoverze!

Zákaznická řešení a individuální sestavy

Nová verze samozřejmě obsahuje celou řadu změn, které mění vlastnosti agend a datových zdrojů. I přes maximální snahu nebylo možné stoprocentně zajistit zpětnou kompatibilitu všech funkcí, a proto nelze vyloučit, že některé individuální podprogramy nebo upravené sestavy (např. faktury!) nebudou v nové verzi fungovat. Pokud nemůžete program DUEL bez těchto specialit provozovat, upgrade neinstalujte a nejprve konzultujte nasazení nové verze s naší hotline na čísle 487 714 600.

Najděte si chvilku na krátký videonávod...

Názorně vám ukážeme co všechno je potřeba udělat při přechodu na novou verzi programu a jak je to vlastně celé snadné.

Instalační soubory

  • Instalační soubor duelsetup-13-2-0-32500.exe - nejnovější automatická instalace z 3. července 2017, která umí detekovat předchozí verzi, odebrat jí a nahradit verzí DUEL 13.2. Zároveň umí, v případě, že je instalováno na zcela nový počítač přidat MS SQL Server, který je pro běh DUELu nezbytný. 

Seznam změn

Dokumentace


publikováno 3. července 2017, Jakub Schneider

Zpět na přehled