Ježek / Novinky a aktuality / DUEL 14 pro rok 2018 byl rozeslán uživatelům

DUEL 14 pro rok 2018 byl rozeslán uživatelům

DUEL, Ježek software
22. 01.2018

Verze programu DUEL 14 pro rok 2018 byla uvolněna do distribuce a rozeslána uživatelům, kteří si ji objednali.

Uživatelé předchozích verzí

Uživatelé předchozích verzí programu DUEL musí důsledně postupovat podle NÁVODU NA UPGRADE. V něm najdou informace jak zálohovat a připravit stávající data při převod do nové verze a co udělat po instalaci DUEL 14.

POZOR! Pro přechod na verzi 14 musíte mít zakoupen Upgrade 2018 a musíte mít Verifikační kódy, jinak budete mít své firmy jen v režimu Demoverze!

Najděte si chvilku na krátký videonávod...

Názorně vám ukážeme co všechno je potřeba udělat při přechodu na novou verzi programu a jak je to vlastně celé snadné.

Instalační soubory

  • Instalační soubor duelsetup-14-0-0-32700.exe - automatická instalace z 22. ledna 2018, která umí detekovat předchozí verzi, odebrat jí a nahradit verzí DUEL 14. Zároveň umí, v případě, že je instalováno na zcela nový počítač přidat MS SQL Server, který je pro běh DUELu nezbytný. 

Distribuce na základě zaplacených zálohových faktur

Uživatelům, kteří zaplatili zálohovou fakturu za Upgrade DUEL 14, odešla e-mailová zpráva s odkazy ke stažení nové verze a novin. Součástí e-mailu byly i verifikační kódy. Zkontrolujte si prosím svou poštu. V příloze e-mailu jsou příslušné daňové doklady. Další e-maily budou samozřejmě odcházet tak, jak budou přicházet platby dalších zálohových faktur.

Distribuce dobírkových zásilek

Všechny dobírkové objednávky, které jsme obdrželi do 16. ledna 2018, naše obchodní oddělení zpracovalo a v pondělí 22. ledna 2018 byly zásilky předány České poště. Upgrade byl poslán formou Balíků do ruky. Uživatele, kteří nám v objednávce předali svá mobilní telefonní čísla a e-mailové adresy bude Česká pošta kontaktovat zprávou, že pro ně má tuto zásilku.
 

Kdy k vám dorazí zásilka s upgrade?

Nevolejte nám prosím, kdy svou zásilku obdržíte, tyto informace od České pošty samozřejmě nemáme. Další objednávky, které budou nyní přicházet, budeme průběžně zpracovávat a předávat k expedici.

Eva Frišová
vedoucí distribuce

Seznam změn

Dokumentace


publikováno 22. ledna 2018, Ing. Pavel Kuchár

Zpět na přehled aktualit