Ježek / Novinky a aktuality / Provoz firmy Ježek software v době karantény

Provoz firmy Ježek software v době karantény

Ježek software
16. 03.2020

Vládou vyhlášená karanténa má pochopitelně dopad i na firmu Ježek software a její klienty. Počínaje dneškem jsou zrušena veškerá školení a rovněž individuální výjezdy ke klientům. Bezkontaktní formy technické podpory zůstávají nedotčeny.

Vyhlášení celostátní karantény zasáhlo do mnoha oblastí osobního i profesního života nás všech. Ve snaze zajistit i v této době co nejširší rozsah služeb (a současně ochránit zdraví zaměstnanců i klientů) přijala naše firma následující opatření:

  • Linky zůstávají v provozu v době od 8:00 do 16:00 hod. (pondělí až čtvrtek) a od 8:00 do 12:00 hod. v pátek.
  • Linka obchodního oddělení bude po všechny pracovní dny v provozu v době od 8:00 do 12:00 hod. 
  • Od 16. března 2020 budeme provádět pouze bezkontaktní formy služeb. Zájemci mohou využít tzv. ON-LINE školení či konzultaci (s podporou vzdálené správy), které je však třeba sjednat s dostatečným předstihem.
  • Opatření zůstanou v platnosti až do odvolání.

Své dotazy a žádosti směřujte na telefonní linky technické podpory (můžete využít i expresní linku), případně je zasílejte e-mailem na adresy uvedené na úvodních obrazovkách programů DUEL a STEREO. Mimo provozní dobu lze zanechat vzkaz na záznamnících telefonních linek.

Pro uživatele, kteří řeší tzv. homeoffice, máme řešení popsané v aktualitě Práce z domova v době karantény ze dne 10. března 2020.


16. března 2020, Jaroslav Scharf, provozní ředitel

Zpět na přehled aktualit