Ježek / Novinky a aktuality / Dopis Tomáš Ježka uživatelům STEREA

Dopis Tomáš Ježka uživatelům STEREA

DUEL, STEREO, Ježek software
01. 05.2020

Děkujeme Vám za věrnost, kterou dlouhodobě projevujete programu STEREO, virus nevirus. Váš zájem nás těší, vážíme si ho, a právě proto cítíme povinnost Vás postupně a férově připravovat na budoucnost.

Ing. Tomáš Ježek, zakladatel Ježek software s.r.o.

Milí uživatelé STEREA,

děkujeme Vám za věrnost, kterou dlouhodobě projevujete programu STEREO, virus nevirus. Váš zájem nás těší, vážíme si ho, a právě proto cítíme povinnost Vás postupně a férově připravovat na budoucnost.

Desítky Vašich telefonátů a e-mailů se točí okolo otázky: Jak dlouho STEREO vydrží? Jak reálné je riziko, že STEREO skončí? Záleží nám na Vás a snažíme se předejít situaci, kdy budete nuceni ze dne na den hledat jiný účetní program. Proto pro Vás kromě STEREA vyvíjíme od roku 2002 ekonomický systém DUEL, který vychází v hlavních rysech ze STEREA a až přijde „den D“, mohl by se pro Vás stát přirozenou volbou.

 

Jako pomůcka při rozhodování, zda se pustit do přechodu, Vám mohou posloužit odpovědi na následující otázky:

Chcete ve svém podnikání pokračovat?
Rozhodně doporučujeme včasný přechod na moderní software a DUEL 

Plánujete předat svou účetní firmu další generaci?
Doporučujeme modernizaci firmy přechodem na DUEL. 

Zamýšlíte vydržet s programem STEREO „dokud to půjde“?
U Ježků budeme i nadále pracovat na pravidelných legislativních aktualizacích programu, dokud to bude ekonomicky i technicky únosné.

Microsoft již ukončil podporu Windows XP a Windows 7
Společnost Microsoft opakovaně upozorňuje všechny uživatele DOS programů (a STEREO patří mezi tyto programy) na blížící se konec podpory starších verzí Windows, ve kterých bylo možné DOS programy provozovat. V roce 2014 ukončila firma Microsoft podporu Windows XP (na kterých nelze vůbec provozovat EET), v roce 2020 v lednu pak byla ukončena podpora Windows 7.

Provoz STEREA na nových počítačích s 64-bitovými Windows 
Na nových počítačích s 64-bitovými Windows funguje STEREO pouze v pomocných programech VDOS nebo DosBox a tedy výrazně (podle našich měření je to 5 až 10 krát) pomaleji a s řadou dalších komplikací, zejména při komunikaci s přibývajícími e-agendami. Například pro EET je průměrná doba odezvy ve VDOSu nebo DosBoxu kolem 30 sekund a tedy na samé hranici použitelnosti.

Pokud se pro přechod rozhodnete
Stačí kontaktovat naše obchodní oddělení na lince 487 522 449 nebo 487 522 864. Máme pro vás připravenou výraznou slevu na nákup licence DUELU. Objednat si lze také instalaci DUELU a převod dat ze STEREA. Pro vaše zaškolení jsou připraveny online kurzy a podrobné modulové videopříručky.

Další informace o přechodu ze STEREA na DUEL najdete na našich webových stránkách, stejně jako ideální scénář přechodu.

Vyhněte se stresu, který nastane s reálným ukončením provozu DOS programů, a přejděte na DUEL v klidu již nyní.

Děkujeme Vám za důvěru a těšíme se na další spolupráci!

V České Lípě, 30. 4. 2020, aktualizováno 14. dubna 2021

 

Ing. Tomáš Ježek
zakladatel Ježek software s.r.o.


zveřejněno 1. května 2020, , aktualizováno 14. dubna 2021, Ing. Tomáš Ježek

Zpět na přehled aktualit