Ježek / Duel / Ke stažení / Aktualizované instalační soubory DUEL 12.0.3

Soubory ke stažení

Aktualizované instalační soubory DUEL 12.0.3

Ilustrační obrázek

28.04.2016

Aktualizovaná instalace DUEL s označením 12.0.3.30850 je v distribuci. Kromě změn a novinek pro aktuální rok obsahuje další opravy a doplnění.

Soubor Velikost Popis
exe duelsetup-12-0-3-30850.exe 185,83 MB Aktualizovaný instalační program DUEL.

Automatická instalace

Stáhněte soubor duelsetup-12-0-3-30850.exe a spusťte ho. Instalátor prověří váš operační systém a nainstaluje nejnovější verzi ekonomického systému DUEL.

Dokončení aktualizace

POZOR! Po instalaci verze 12.0.3 musíte spustit operaci Dokončení aktualizace v agendě Zpracovávané firmy. Tato operace jde spustit nad všemi firmami najednou.

Uživatelé předchozích verzí

Uživatelé předchozích verzí programu DUEL musí důsledně postupovat podle návodu na upgrade.
V něm najdou informace jak zálohovat a připravit stávající data při převod do nové verze a co udělat po instalaci DUEL 12.

POZOR! Pro přechod na verzi 12 musíte mít zakoupen Upgrade 2016 a musíte mít Verifikační kódy, jinak budete mít své firmy jen v režimu Demoverze!

Seznam změn

„Připravili jsme pro vás také kompletní Seznam změn a novinek v programu DUEL 12 po jednotlivých modulech.“

Mgr. Pavel Lóffler
jednatel

Instalace vzdálenou správou

Nabízíme možnost instalace update naším technikem pomocí služby Vzdálená správa. Princip a podrobnosti naleznete na speciální stránce Vzdálené správy.

MS SQL Server

Pro fungování programu DUEL je nezbytný funkční SQL server od firmy Microsoft. Kompletní instalátor programu DUEL zajišťuje automatickou instalaci MS SQL Serveru 2005/2008. Chcete-li MS SQL Server instalovat samostatně, použijte ke stažení příslušný odkaz z těchto souborů ke stažení.

Síťový režim

Podrobný návod pro instalaci serveru MS SQL 2005 včetně nastavení programu DUEL pro provoz v síťovém režimu naleznete v dokumentu navod-duel-sit.pdf.


28. dubna 2016, Ing. Pavel Kuchár

Zpět na přehled