Ježek / Dokumenty ke stažení / Noviny 6/2012

Dokumenty ke stažení

Noviny 6/2012

Ilustrační obrázek

30.10.2012

Zpravodaj s nabídkou upgrade STEREO 21. Všem uživatelům programu STEREO přichází nabídka pro rok 2013 s objednávkou, seznamem změn a dalšími informacemi.

Soubor Velikost Popis
pdf noviny-2012-6.pdf 1,72 MB Zpravodaj ve formátu PDF.

===STEREO 21=== UPGRADE STEREO Přinášíme informace o nové verzi STEREO 21, určené pro rok 2013. Ve zpravodaji najdete pokyny k objednávce a další aktuální informace.

10 důvodů pro upgrade 2013

  1. Každý rok jsou do programu přidávány nové funkce, které vám výrazně usnadní práci. Přehled hlavních novinek je v samostatné příloze.
  2. Nová verze vždy přináší vyšší uživatelský komfort. Jsou do ní zapracovány náměty uživatelů vycházející z praxe.
  3. Aktuální verze je vždy upravena a nastavena v souladu s nově platnou legislativou.
  4. Starší verze programu nemusí ani po nastavení příslušných parametrů aktuální legislativě odpovídat.
  5. Upgrade STEREO verze 21 získáte za zlomek ceny nového programu.
  6. Se zakoupením upgrade programu zároveň získáte nárok na řadu služeb a dalších výhod zdarma.
  7. K dispozici máte kvalitní a odborné poradenství. Všichni pracovníci oddělení péče o zákazníky se na vývoji a testování nových verzí významně podílejí.
  8. Technická podpora pro starší verze může být problematická a je za poplatek. 28.2.2013 skončí telefonická podpora zdarma i pro uživatele verze STEREO 20.
  9. S firmou Ježek software máte jistotu dlouhodobé perspektivy vývoje a podpory STEREA. Důkazem je již jednadvacátá verze, kterou vám nabízíme.
  10. U firmy Ježek software máte vždy záruku nejvyšší kvality. Zkušený a kvalifikovaný tým Ing. Tomáše Ježka je garantem kvality.

Pokyny k objednávce

Vy upgrade včas objednejte – my vám ho včas dodáme!

Objednávky, které obdržíme do 31. 12. 2012, budou odeslány v první vlně. Nedojde tedy dojít k žádným komplikacím ani pro uživatele zpracovávající mzdy.
Vzhledem ke strojovému zpracování objednávek není možné jakékoli individuální vyřizování upgrade!

Celý proces expedice je automatizovaný a proto dokážeme předat všechny dobírkové zásilky první vlny České poště nejpozději v pondělí 21. ledna 2013.

Tyto zásilky pak budou plně v režii České pošty a měly by být k dispozici na cílových místech do 31. ledna 2013.

Možnosti distribuce upgrade STEREO 21

  • Dobírkou – standardní a organizačně nejrychlejší způsob. Dobírku zvolte v případě, kdy budete požadovat zaslání programu na CD nebo zaslání příručky. Upgrade 2013 vám příjde poštou a zaplatíte ho doručovateli.
  • Zálohovou fakturou – v tomto případě bude veškerá komunikace probíhat elektronicky. Začátkem ledna 2013 vám e-mailem zašleme zálohovou fakturu s údaji pro platbu. Po její úhradě a po uvolnění verze STEREO 21 do distribuce, obdržíte, opět e-mailem, daňový doklad, registrační kódy, odkaz a návod na stažení upgrade z internetu.
Platbu zálohovou fakturou lze využít pouze pokud nebudete požadovat zaslání nosiče ani příručky a program si stáhnete z našich webových stránek.

Nezasílejte žádné platby předem bez námi vystaveného řádného dokladu s variabilním symbolem. Objednávka takovým dokladem není!

Ochranné období – kdo má upgrade zdarma?

Těmto uživatelům přijde objednávka s vyznačenou nulovou cenou pouze pro kontrolu údajů. V případě, že ke změnám údajů došlo, uveďte je do pravého sloupce a zašlete nám objednávku zpět.

Jestliže ke změně údajů od zakoupení programu nedošlo, objednávku nezasílejte zpět, program vám přijde automaticky.
Uživatelé, kteří zakoupili program od 1. září 2012, obdrží upgrade na verzi STEREO 21 automaticky ZDARMA v první vlně.

Převod licence na jiný subjekt

Sloupec Aktualizované údaje nelze využít pro převod licence na jinou firmu!

Převod licence je nestandardní záležitostí a je potřeba jej řešit individuálně pomocí protokolu o převodu licence.
Bližší informace vám poskytne obchodní oddělení společnosti Ježek software na telefonním čísle 487 522 449.

Instalace upgrade 2013 VZDÁLENOU SPRÁVOU

Všechny operace provedou naši technici…vy budete jen sedět u svého počítače a dohlížet na postup upgrade a převodu dat. Základní cena vzdálené správy je 900 Kč za hodinu (bez DPH). Ušetříte však mnohonásobně více za návštěvu svého IT specialisty nebo za výjezd konzultantů.

Zaškrtněte na objednávce zájem o upgrade vzdálenou správou – spojíme se s vámi a domluvíme podrobnosti!

Více informací získáte na všech linkách hotline na telefonních číslech 487 525 043, 487 525 743 nebo 487 832 855.

Objednávka a ceník upgrade STEREO verze 21

Vše potřebné jsme pro vás připravili, stačí jen potvrdit a odeslat nám zpět… V příloze naleznete objednávku upgrade STEREO 21. Věnujte prosím pozornost jejímu vyplnění. Vyznačte případné změny – název, doručovací nebo fakturační adresu, telefonické kontakty, typ požadované licence a počet počítačů, na nichž bude program STEREO provozován (platí pro licence C a D). Tyto změny doplňte do sloupce Požadovaná licence.
Pozornost věnujte údaji E-mail, protože od příštího roku budou některé materiály distribuovány výhradně elektronickou poštou.
Přímo na objednávce je předtištěna cena odpovídající vaší konkrétní konfiguraci, kterou evidujeme. Objednávku prosím pozorně prostudujte a ověřte, zda námi uvedená konfigurace odpovídá skutečnosti. V opačném případě doplňte správné informace do pravé části formuláře objednávky.
Budete-li potřebovat při vyplňování objednávky poradit, kontaktujte nás na čísle 487 522 449, pošlete fax na číslo 487 524 910 nebo napište e-mail na adresu obchod@jezeksw.cz. Naši pracovníci jsou připraveni vám pomoci.

Situace, které mohou při vyplňování objednávky nastat:

  1. Souhlasíte-li s navrženou a předtištěnou konfigurací programu, stačí pouze potvrdit objednávku a odeslat ji na naši adresu. Není potřeba vyplňovat žádné další údaje v ostatních sloupcích a kolonkách. O všechno se automaticky postaráme.
  2. Chcete-li doobjednat modul, který jste dosud nepoužívali, uveďte ho do sloupce Požadovaná licence. Při fakturaci připočteme k ceně uvedené na objednávce ještě cenu doobjednávaného modulu. Na doobjednané moduly vám v rámci upgrade 2013 nabízíme slevu 20 %.
  3. Pokud chcete rozšířit typ licence programu, uveďte ji do sloupce Požadovaná licence.** Při fakturaci připočteme k ceně uvedené na objednávce ještě cenu za rozšíření (a to pouze ve výši rozdílu mezi cenami požadované a původní licence).
  4. V případě, že se rozhodnete některý z dosud používaných modulů neobjednat nebo chcete-li nižší typ licence, je třeba tyto informace uvést do sloupce Požadovaná licence. Fakturovat budeme samozřejmě pouze cenu za upgrade skutečně objednaných modulů a licencí.

Ceník upgrade STEREO 21 (při zachování typu licence)

Modul Z verze STEREO 18 Z verze STEREO 19 Z verze STEREO 20 Doobjednávaný modul
Účetnictví 3.600 Kč 2.400 Kč 1.200 Kč 4.800 Kč
Analýzy 1.800 Kč 1.200 Kč 600 Kč 2.400 Kč
Majetek 900 Kč 600 Kč 300 Kč 1.200 Kč
Sklady 2.700 Kč 1.800 Kč 900 Kč 3.600 Kč
Mzdy 3.600 Kč 2.400 Kč 1.200 Kč 3.600 Kč
Kancelář zdarma zdarma zdarma zdarma

Ceny jsou platné pro licenci B, výsledná cena bude ovlivněna typem licence a počtem počítačů, na kterých budete STEREO provozovat.

Typ licence Popis licence Cena pro upgrade
A – light verze Zpracování jedné firmy na jednom PC Základní cena – 20%
B – základní cena Zpracování neomezeného počtu firem na jednom PC Základní cena
C – multiverze Zpracování neomezeného počtu firem na více PC Základní cena + 20 % za druhý a každý další počítač
D – síťová verze Zpracování neomezeného počtu firem v síti LAN Základní cena + 50 % za druhý a každý další počítač

Pro upgrade na STEREO 21 účtujeme za třetí a další počítače v licenci C pouze 10% a v licenci D pouze 25% ze základní ceny.

Další informace Všechny ceny jsou bez DPH. K ceně upgrade budou připočteny distribuční náklady ve výši 500 Kč (dokumentace, CD, dopravné a balné). Celková cena včetně DPH bude záviset na legislativě. Nezasílejte platby předem, bez námi vystaveného řádného dokladu s variabilním symbolem. Objednávka takovým dokladem není!


30.10.2012, Ing. Pavel Kuchár

Zpět na přehled