Ježek / Novinky a aktuality / Opakovaná nabídka upgrade 2014

Opakovaná nabídka upgrade 2014

DUEL, STEREO, Ježek software
01. 03.2014

Co udělat, když ještě nemáte upgrade programů pro rok 2014? Podrobný návod pro uživatele starších verzí.

Komu je nabídka určena?

Uživatelé verzi pro rok 2013 – DUEL 9 nebo STEREO 21, kteří dosud přepřešli na nejnovější verze DUEL 10 nebo STEREO 22, obdrželi opakovanou nabídku Upgrade na rok 2014.

Pokud užíváte starší verze programů a chcete přejít na nejnovější programy DUEL 10 nebo STEREO 22 pro rok 2014, kontaktujte naše obchodní oddělení na čísle 487 522 449, pošlete fax na 487 524 910 nebo napište e-mail na adresu obchod@jezeksw.cz, připravíme vám nabídku na míru.

Jak postupovat?

Podrobné pokyny k objednávce byly uvedeny v našich zpravodajích Ostnáč 5/2013 pro STEREO a Ostnáč 6/2013 pro DUEL.

Co může nastat?

  1. Souhlasíte-li s navrženou předtištěnou konfigurací programu, stačí pouze potvrdit a odeslat objednávku nebo ji oskenovanou zaslat e-mailem na adresu obchod@jezeksw.cz. Není třeba vyplňovat žádné další údaje v ostatních sloupcích a kolonkách. O všechno se automaticky postaráme.
  2. Chcete-li doobjednat modul, který jste dosud nepoužívali, uveďte ho do sloupce Požadovaná licence.
  3. Pokud chcete rozšířit typ licence programu, uveďte ho do sloupce Požadovaná licence.
  4. V případě, že se rozhodnete některý z dosud používaných modulů neobjednat nebo chcete-li nižší typ licence, uveďte tyto informace do sloupce Požadovaná licence.

Způsoby distribuce

  • Zálohovou fakturou – veškerá komunikace bude probíhat elektronicky. Po objednání vám e-mailem zašleme zálohovou fakturu s údaji pro platbu. Po její úhradě obdržíte e-mailem daňový doklad, registrační kódy, odkaz a návod na stažení a instalaci upgrade z internetu a odkazy na zpravodaj. Platbu zálohovou fakturou lze využít pouze pokud nebudete požadovat zaslání nosiče a program si stáhnete z našich webových stránek.
  • Dobírkou – dobírku zvolte v případě, kdy budete požadovat zaslání programu na CD nebo DVD. Upgrade 2014 vám příjde poštou a zaplatíte ho doručovateli.

Vzdálená správa v roce 2014

Celoroční předplatné Vzdálené správy můžete udělat prostřednictvím objednávky upgrade.

  • Chcete-li mít Vzdálenou správu k dispozici celoročně kdykoli během volání na Hotline, zaškrtněte volbu 7a se zvýhodněnou cenou 1.200 Kč za celý rok.
  • Pokud si chcete na celý rok předplatit Vzdálenou správu za zvýhodněnou cenu 1.200 Kč a zároveň si od nás v jejím rámci nechat udělat instalaci Upgrade, zaškrtněte volbu 7b, abychom vás zařadili do seznamu.
  • Pokud chcete prostřednictvím Vzdálené správy pouze instalaci DUEL 10 a upgrade dat (bez ročního předplatného), zaškrtněte volbu 7c, abychom vás zařadili do seznamu. Za tuto službu budete platit 900 Kč za hodinu podle skutečnosti.

 

01.03.2014, Ing. Pavel Kuchár

 

Zpět na přehled aktualit