Ježek / Duel / Ke stažení / Neziskové organizace pro DUEL

Soubory ke stažení

Neziskové organizace pro DUEL

Ilustrační obrázek

04.04.2018

Tento balíček obsahuje skript, který do programu DUEL doplní aktuální výkazy podle vyhlášky č.504/2002 Sb. pro nevýdělečné organizace. Pomocí dalšího skriptu je možné v nově založené prázdné firmě provést potřebné změny číselníků, aby vyhovovaly potřebám pro zpracování nevýdělečných organizací.

Soubor Velikost Popis
dsc nastavení-číselníků-pro-nev-v-nově-založené-firmě-duel-14.dsc 0,00 MB Skript pro nastavení číselníků v nově založené prázdné firmě pro potřeby nevýdělečných organizací včetně aktuálních výkazů.
dsc výkazy-pro-neziskové-organizace-duel-14.dsc 0,00 MB Skript pro doplnění aktuálních výkazů pro nevýdělečné organizace.
pdf navod-neziskove-organizace-duel-14.pdf 0,80 MB Podrobný návod ve formátu PDF.

Stažení skriptů pro neziskové organizace

Postupně klikneme na oba uvedené skripty dsc v tabulce a uložíme je na disk svého počítače.

Upozornění

Pokud vám prohlížeč nabídne stažení skriptů s příponou ZIP, je potřeba ji změnit na DSC. Jinak nebude možné skripty do DUELU importovat.

Použití stažených skriptů v DUELU

Otevřeme firmu a pomocí rychlého hledání na domovské stránce v programu DUEL vyhledáme a otevřeme agendu Skripty.

V agendě Skripty stiskneme tlačítko Import, vyhledáme cestu k uloženému souboru a klikneme na Otevřít. Tímto se nám skript zařadí do seznamu ostatních skriptů. Akci provedeme pro oba stažené skripty.

Důležitým krokem je spuštění načteného skriptu, které provedeme stiskem tlačítka Spustit. DUEL oznámí dokončení akce hlášením a do formuláře skriptu doplní datum a čas spuštění. Opět provedeme na obou načtených skriptech.


4. 4. 2018, Jakub Schneider, Gabriela Roučová

Zpět na přehled