Ježek / Novinky a aktuality / Sociální automobil pro Domov důchodců Sloup v Čechách

Sociální automobil pro Domov důchodců Sloup v Čechách

Homepage, Ježek software
09. 05.2023

Další sociální automobil putuje k potřebným! Jsme rádi, že Ježek software mohl opět pomoci, tentokrát už dvaadvacátým vozem na Českolipsku, na kterém jsme spolupracovali.

Ježek software, to zdaleka není jen programování, obchod a podnikání. Dlouhodobá podpora charitativních, sportovních a kulturních akcí je součástí naší firemní kultury, jsme rádi že můžeme pomoci těm, kteří to potřebují, nebo umožnit akce, které přináší lidem radost a relax. Navázané kontakty s neziskovými organizacemi se obvykle mění v dlouhodobou spolupráci, při níž se stáváme stabilním a spolehlivým partnerem.

I v tomto roce podpořila naše firma projekt Sociální automobil. Tentokrát získal nový vůz pro potřeby svých klientů Domov důchodců Sloup v Čechách.

Aktualizovaná verze DUEL 19.0.1

Projekty sociálních automobilů na Českolipsku

S logem Ježek software, resp. programů DUEL a STEREO se můžete potkávat na dvaadvaceti automobilech, které pomáhají potřebným v těchto organizacích: Dětský domov Česká Lípa, Dětský domov Dubá-Deštná, Domov důchodců Mimoň, Domov důchodců a dům s pečovatelskou službou Zákupy, Denní a pobytové služby Česká Lípa, Sociální služby města Doksy, Sociální služby města Nový Bor, Farní charita Česká Lípa a další.

 
9.  května  2023
Petra Žižková
Autor
Zpět na přehled