Ježek / Duel / Ke stažení / Aktualizovaný instalační soubor verze DUEL 16.0.3

Soubory ke stažení

Aktualizovaný instalační soubor verze DUEL 16.0.3

Ilustrační obrázek

27.04.2020

Do distribuce jsme uvolnili nejnovější verzi DUEL 2020 (interní označení 16.0.3.10330) se speciálními úpravami a sestavami reagující na koronavirový kurzarbeit.

Soubor Velikost Popis
exe duelsetup-16-0-3-10330.exe 239,13 MB Instalační soubor s vylepšenou podporou kurzarbeitu.

Automatická instalace

Stáhněte soubor duelsetup-16-0-3-10330.exe a spusťte ho. Instalátor prověří váš operační systém a nainstaluje nejnovější verzi ekonomického systému DUEL.

Novinky verze 16.0.3

  • Základním důvodem pro vydání aktualizace 16.0.3 byla úprava přenosu hodnot mezi agendami Nepřítomnosti a Měsíční mzdy, která řeší poskytování náhrad za svátky připadající na pracovní dny. Díky tomu nemusí zaměstnavatelé poskytující náhrady z důvodu současných omezení (tzv. kurzarbeit) částku náhrad připadající na svátky upravovat a při správném zadání bude vše fungovat automaticky.
  • Pro snazší tvorbu podkladů Vyúčtování mezd pro Úřad práce byla do agendy Měsíční mzdy připravena sestava Mzdové náklady (COVID-19). Ta vyčíslí náhrady (karanténu, nekrácené 100 % i krácené), odpovídající zdravotní a sociální pojištění placené zaměstnavatelem a z toho plynoucí celkové náklady.

Seznam změn po jednotlivých modulech

„Průběžně pro vás podle vydávaných subverzí aktualizujeme také Seznam změn a novinek v programu DUEL 16 po jednotlivých modulech.“

Mgr. Pavel Löffler
jednatel

Postup pro upgrade

Všichni uživatelé předchozích verzí musí důsledně postupovat podle NÁVODU NA UPGRADE. V něm najdou informace jak zálohovat a připravit stávající data při převod do nové verze a co udělat po instalaci DUEL 2020.

POZOR! Pro používání verze 2020 musíte mít zakoupen Upgrade 2020 a musíte mít Verifikační kódy, jinak budete mít své firmy jen v režimu Demoverze!

Instalace vzdálenou správou

Nabízíme možnost instalace update naším technikem pomocí služby Vzdálená správa. Princip a podrobnosti naleznete na speciální stránce Vzdálené správy.


27. dubna 2020, Ing. Pavel Kuchár

Zpět na přehled